Over ons

Welkom op de site van Het Beleg van Ede – al 25 jaar uw smakelijke partner in ontbijt, lunch, borrelhapjes en catering op locatie!

Sinds onze oprichting hebben wij met passie en toewijding ons bedrijf laten groeien tot dé specialist in het bezorgen en verzorgen van heerlijke gerechten op locaties, eerst in ’t Gooi en nu al vanaf 2019 in Ede en omgeving.

Onze missie is eenvoudig: met zorg bereiden we de gerechten en met een glimlach bezorgen we. Of het nu gaat om een zakelijke lunch, een feestelijke borrel of een uitgebreide catering, wij staan garant voor smaakvolle momenten die uw verwachtingen overtreffen. Bij ons staan de wensen van u centraal!

Bestellen bij Het beleg van Ede is eenvoudig. Via onze gebruiksvriendelijke website kunt u uw bestelling plaatsen door te mailen.

Liever persoonlijk contact?
Bel of app ons direct, en wij zorgen ervoor dat uw vragen meteen beantwoord worden. U kunt ook altijd een e-mail sturen; wij streven ernaar deze in de middag te beantwoorden.

Bij grotere bestellingen nemen wij graag even persoonlijk contact met u op. Op die manier kunnen wij uw wensen beter begrijpen en u wellicht adviseren over aantallen en andere details om van uw bestelling een ware beleving te maken.